JUHLAPALVELU

Päivän lounas

Nakkikeitto
Vuohenjuustobroileri
Meksikolainen munakasrulla
Paistetut banaanit

Lounasbuffet

Koko buffet 9,90
Salaatti ja keitto 8,50
Keitto tai salaatti 7,50

Lapset alle 10v. 1e/ikävuosi

Loistava lahjaidea!

Osta lahjakortti Fiestaan haluamallesi summalle ja lahjansaaja saa herkutteluhetken.
Ostaa voit näistä osoitteista: info@lafiesta.fi, tai +358 50 3314201, tai paikanpäällä

Huikeat edut opiskelijakortilla!

A) -20% kaikista a la carte annoksista (ei koske lounasta eikä take awayta).
B) Iso Sandels-olut 0,5l 4e.

Jaa meistä tietoa!

JUHLAPALVELUT

Amanda juhlapalvelu toteuttaa juhlat, tapahtumat, festivaalit, syntymäpäivät, valmistujaiset  jne. isoista festivaaleista aina pieniin perhetapahtumiin. Olemme olleet toteuttamassa Pori jazz- ja Tammerfest-festivaaleja, yritysten vuosipäiviä, kokouksia, esittely-ja messutilaisuuksia,illanviettoja lavatansseista teknoreiveihin, häitä, hautajaisia, syntymäpäiviä, lakkiaisia, tohtori karonkkoja, rippijuhlia ja paljon muuta.

Toteutamme  juhlapalvelut pitkällä kokemuksella. Pitkä kokemus ja ammattitaitoinen keittiö- ja palveluhenkilökunta takaa onnistuneet juhlat.

Juhlapalvelut toteutetaan aina järjestäjän yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Saat apua menun ja tilaisuuden suunnittelussa, tarvittaessa astiastoa, tilaa, kalusteita ja ohjelmaa myöten.Itse voit keskittyä vieraitten kanssa seurusteluun.

Viinitastingit ovat erikoisalaamme. Järjestämme viinimaistajaisia omissa tai asiakkaamme tiloissa. Viinimaistajaiset ovat loistava ohjelmanumero illanviettoon, pikkujouluihin tai illallisten yhteyteen.

Ota yhteyttä niin tehdään  tilaisuudestasi elämys.

info@lafiesta.fi

Aukioloajat

Ma-pe lounasbuffet 10:30-14Muina aikoina tilauksesta!  

Varaa tilaisuutesi Fiestasta ilman tilavuokraa! Omat tilat 40 hlölle ja 24 hlölle. Ota yhteyttä info@lafiesta.fi! Tervetuloa!

Evästä kotiovelle?!!

La Fiesta on yhteistyössä Woltin ja Foodoran kanssa. Tilaa Fiestan herkut kotiisi helposti!

La Fiesta!

Sammonkatu 50
33540 TAMPERE
P. +358 50 3314201
Info(at)lafiesta.fi
www.lafiesta.fi

Affordable Party Services yrityksessä La Fiesta

Etsitkö ruokapaikkaa? No, sinun ei tarvitse katsoa pidemmälle, koska La Fiesta ravintola sai selkäsi. Viihtyisän ravintolamme lisäksi tarjoamme myös lounasbuffetin maanantaista perjantaihin klo 10.30–14.00. 

Parasta on, että hyväksymme myös opiskelijoiden alennuskortit. Jos sinulla on opiskelijaalennuskortti, olet oikeutettu 20 % alennukseen kaikista a la carte -aterioista. 

Etkö tiedä, mitä lahjaa antaa? Meillä on myös muokattavissa olevat lahjakortit. Sinun tarvitsee vain lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@lafiesta.fi tai soittaa meille numeroon +358 50 3314201. 

Voit myös tilata Foodoran kautta ja toimittaa sen kotiovellesi.

Me kaikki tiedämme, että parhaan juhlapaikan etsiminen on hieman vaikeaa. Se johtuu siitä, että sinun on myös harkittava valikkoa, tilaa ja edullisuutta. La Fiesta -ravintolassa voit helposti vuokrata tilamme! Yksityinen tilamme mahtuu 40 vierasta. Lähetä meille sähköpostia ja me vastaamme pian. Voit myös varata paikan päällä lounaan tai illallisen jälkeen ravintolassamme. 

Voit olla varma, että henkilökuntamme varmistaa, että vieraasi nauttivat juhlista. Tämä johtuu siitä, että meillä on kokemusta mahtuu useita tapahtumia, kuten yritysten merkkipäivät, kokoukset, esitykset, messut, häät, syntymäpäivät, ja jopa rave osapuolille. 

Meillä on myös järjestäjä, joka työskentelee kanssasi. Järjestäjämme auttaa sinua suunnittelemaan tapahtuman valikon ja järjestyksen.

Sen lisäksi räätälöintiä valikosta, voimme myös järjestää viininmaistelu aikataulu sinulle. Kaikki viinit on valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Voit myös pyytää muita alkoholijuomia tai alkoholittomia juomia. 

Tässä on nopea pilaantunut meidän valikosta:

Lomo a la Pimienta€ 24.90
Savustettu BBQ toro€ 24.90
Pollo con Cheddar€ 19.00
Lohi sus Arcos€ 20.90
Salad Verde € 4.00
Grillattua kanaa ja ranskalaisia perunoita€ 8.90
Nachos con Guacamole y Salsa€ 4.00
BBQ Kylkiluut€ 19.00
Kävi koulua Tostada€ 19.20
Helesta Fiesta€ 3.50
Chili-suklaa Fondant€ 8.00
Juustokakku€ 7.60
Hedelmät Sorbet€ 3.50
La Escapado Brut Cava€ 29.00
Sensus Eco Blanco€ 29.00
Moko Musta Sauvignon Blanc€ 42.00
Casa Geller€ 28.00

Voit myös vierailla sivustollamme osoitteessa https://www.lafiesta.fi/alacarte saadaksesi lisätietoja valikostamme. Jos olet kiinnostunut lounasbuffetistamme, voit vierailla sivustollamme osoitteessa https://www.lafiesta.fi/lunch

Jos sinulla on muita kysymyksiä, käy yhteystietosivullamme ja anna nimesi, puhelimesi, sähköpostiosoitteesi ja viestisi. Kun olet antanut kaikki tarvittavat tiedot, paina Lähetä lomake -painiketta. Käsittelemme nopeasti huolenaiheesi ja käsittelemme pyyntösi välittömästi. 

Mitä sinä odotat? Asettakaa käskynne nyt!

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa