Tunne takosisi

Oletko koskaan miettinyt, millainen taco on Meksikossa – tämän ruokalajin alkuperäinen koti? Jos luulet tietäväsi tacoista, olet väärässä. Koska olet Latinalaisen Amerikan kolmanneksi suurin maa, tämä paikka yllättää sinut hämmästyttävällä valikoimalla takoja, joita kuka tahansa voi kokeilla. Sinulla ei ole tarpeeksi tilaa vatsassasi sen asettamiseksi.

La Fiesta -valikko tarjoaa Suomen parasta aitoa meksikolaista ruokaa. Hanki taco täyttö tänään käymällä meissä osoitteessa Sammonkatu 50, Tampere 33540, Suomi. Katso muu sivustomme nähdäksesi valikkomme ja muut tarjoamamme palvelut.

Taco-tyypit Taco-

tyypit, jotka löydät Meksikosta, vaihtelevat alueesi mukaan. Heillä kaikilla on omat ainutlaatuiset reseptinsä ja erikoisuutensa, jotka eroavat muista maan alueista. Tämä monimuotoisuus tekee Meksikon kulinaarisesta kohtauksesta jännittävän ja jotain odotettavaa. On yhteensä yhdeksän erilaista aluetta – mieti kaikenlaisia ​​tacoja, joita syöt, kun päätät käydä.

Löydät tästä luettelosta merkittävimmät ja suosituimmat tacot, jotka löydät maasta.

  1. Al pastori

Se valmistetaan yleensä sianlihasta, joka on marinoitu mausteiden ja chilien sekoituksessa, sitten hitaasti keitetyllä avotulella. Voit saada al pastorin Mexico Citystä, jossa sitä tarjoillaan lukemattomilla kadun torilla alueella. Lisää se sipulilla, korianterilla ja ananaksella saadaksesi ihastuttavan sekoituksen makeita ja suolaisia ​​makuja.

  1. Carnitas

carnitas, joka tarkoittaa “pikku Meatsin, on Michoacan erikoisuus taco. Sianliha haudutetaan omassa rasvassaan ja vedetään sen jälkeen kypsennyksen jälkeen. Silputulla lihalla on savuinen maku, jossa on hieman raikkaat päät.

  1. Barbacoa Barbacoan

ainutlaatuinen ruoanlaittotyyli on saanut inspiraation siitä, kuinka karibialaiset Taino-ihmiset valmistavat lihaa. Karitsanlihaa käytetään tyypillisesti tähän takoon. Se kääritään banaani- tai agave-lehtiin ja kypsennetään sitten hitaasti uunissa tai avotulessa. Sinulle tarjoillaan kuppi konserttia sivussa.

  1. Pescado

Pescado tai kala- / katkaraputakot ovat erittäin suosittuja Bajan alueella, jonka löydät Meksikon Tyynenmeren rannikolta. On hienoa saada tämän tyyppinen pico de gallo, kaali tai salaatti ja smetana tai valkoinen kastike.

  1. Birriatehtyä takoa

Jos haluat olla hieman seikkailunhaluisempi, kokeile tätä vuohenlihasta. Löydät tämän herkun Jaliscon osavaltiosta, mutta myös muut alueet palvelevat sitä. Vaikka Birriaa tarjoillaan yleensä erityistilaisuuksissa, sitä myyvät myös katukauppiaat ja se sopii erinomaisesti krapulan parantamiseen.

  1. Carne Asada

Mikään ei voita grillatun lihan maukkaita makuja. Sonoran osavaltiossa olevat carne asada -tacot valmistetaan naudanlihasta.

Haluatko nyt herkullisia tacoja, soita meille ja toimitamme ne sinulle nopeasti. Katso lisätietoja yhteydenottosivultamme. Tarkastele kaikkia tuotteitamme verkossa olevassa La Fiesta -valikossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa