Mikä tekee meksikolaisen keittiön erikoiseksi La Fiestassa

meksikolainen keittiö on sulatusuuni herkullisen luovia ruokia, joihin espanjalainen, eurooppalainen, intialainen, ja kiinalaiset kulttuurit. Vuosisatojen kuluessa siitä on kehittynyt ainutlaatuinen keittiö, jonka juuret kaivavat syvälle maan rikkaaseen historiaan. 

Jos haluat tietää, kuinka herkullisia nämä ruoat ovat itsellesi, käy La Fiesta -ravintolassa. Koe aito meksikolainen kokemus kuin koskaan ennen täällä kanssamme. 

Tärkeimmät meksikolaisen keittiön ainesosat meksikolaisen keittiön

identiteetti liittyy voimakkaasti ruokien luomiseen käytettyihin eri ainesosiin. Nämä ainesosat vaihtelevat tuoreista vihanneksista kiistattomasti voimakkaisiin yrtteihin ja mausteisiin. 

Joskus nämä ruokalajit voivat olla makea ja maukas, toisinaan mausteinen ja rohkea. Meksikolainen ruokalaji voi olla myös molempien maailmojen paras, yhdistämällä makeat ja mausteiset ainesosat luomaan nautinnollinen ateria. Kaikki riippuu kokin käyttämistä ainesosista. 

Täällä La Fiestassa luodaan ruokia, joissa käytetään vain tuoreimpia ainesosia, mukaan lukien seuraavat: 

Pavut

Se ei ole meksikolaista ruokaa ilman maustettuja papuja! Ennen kuin espanjalaiset saapuivat Meksikon rannoille, lihaa oli maassa vähän. Siksi Meksikon alkuperäisruokissa on paljon papuja sisältäviä ruokia, kuten Gorditas ja Arepas. Kun tutustut meksikolaiseen keittiöön, löydät aina erilaisia ​​papuja. Jotkut meksikolaiset ruokalajit sisältävät jopa papuja kasvisvaihtoehtojen luomiseksi. 

Maissi

Riisin lisäksi maissi on yksi suosituimmista meksikolaisruokissa käytetyistä jyvistä. Meksikolaiset pitävät sitä yhtenä tärkeimmistä viljan lähteistä heidän ruokavaliossaan. Maissi on ollut osa maan maatalousmaisemaa alusta asti. Tästä syystä suosittu sato on sisällytetty erilaisiin meksikolaisiin ruokiin, kuten tamaleihin ja tortilloihin. 

Suurimman osan ajasta maissi kuivataan ja jauhetaan masa-nimisen taikinan muodostamiseksi. Tästä syntyy maissitortilla, jota käytetään eri tarkoituksiin meksikolaisessa keittiössä. 

Chile Peppers

Meksikon keittiön tekee erityiseksi tapa, jolla he sisällyttävät mausteisia makuja ruokiin. Kun ajatellaan meksikolaista ruokaa, ensimmäinen asia, joka tulee päähäsi, on kuinka herkullisesti mausteiset astiat ovat. Tämä johtuu siitä, että chilipippurit, jotka ovat kotoisin Meksikosta, ovat jo pitkään juurtuneet kulttuuriinsa ja niitä on käytetty pääateriaineena erilaisille ruokille. 

Chilen tärkeimmät ainesosat, joita käytetään usein meksikolaisessa keittiössä, ovat jalapeno, ancho ja serrano. Paitsi että nämä ainesosat lisäävät mausteisen potkun ruokiin, ne tuovat myös selkeän maun, joka voi parantaa kokemusta huomattavasti. Monet meksikolaiset ruokalajit käyttävät chilejä kastikkeessaan, joka antaa ainutlaatuisia makuja ja makuja. 

Avokado

Tämä monipuolinen hedelmä ei ole vain kuuluisan guacamole-dipin tärkein ainesosa. Meksikolaisessa keittiössä voit lisätä avokado-viipaleita mihin tahansa. Voit sisällyttää sen salaatteihin ja salsoihin. Usein avokadoja käytetään myös lisättynä päällysteenä tacoille. Useimmat asiantuntijat uskoivat, että tämä hedelmä on peräisin Meksikosta. Ehkä siksi avokadot ovat syvään juurtuneet maan ruokaan. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa