La Fiesta: Perinteisiä meksikolaisia ​​reseptejä, joita voit kokeilla kotona

Onko sinulla erikoinen tulossa ja haluamme palvella perheen ja ikäisensä perinteisiä Meksikon ruokia? Jos kyllä, niin olet oikeassa paikassa! Täällä La Fiestassa tarjoamme sinulle luettelon parhaista perinteisistä resepteistä, joita voit tehdä kotona.

Menudo

Menudo on mausteinen keittokeitto, jota tarjotaan laajalti viikonloppuisin brunssiateriana täällä La Fiestassa. Koska sen pääkomponentit koostuvat sian jalat, hunajakenno naudanlihaa matka,ja maissiryynit. Kaiken kaikkiaan tämä on hieno ruokalaji kuluttaa erityisesti kylmänä vuodenaikana.

Ainesosat:

  • 2 kuppia kuivattu maissiryynit
  • 3 kiloa kennosto naudanlihaa mahalaukku 
  • 2 kiloa sian jalat 
  • 1 iso sipuli 
  • 1 rkl kuivattua oreganoa
  • 5 kynttä tuoretta valkosipulia 
  • 5 koko mustapippuria
  • 1 ancho chiliä 
  • 2 poblano chiliä 
  • Koristele:
    • puolittunut limes
    • hienonnettu sipuli
    • Revitty korianteri lehdet
  • Valinnainen ainesosat:
    • Bolillos
    • tostadas , Meksikolainen
    • Viipaloidut avokadot

pöytäkastikeBirria

Birria on perinteinen meksikolainen ruokalaji, joka on ensin peräisin Jaliscosta. Usein tarjoillaan brunssiksi, reseptissä on leikattu liha, jossa luu on marinoitu yön yli ja sitten keitetty 4 tuntia pehmeän ja tuoksuvan silputun lihan valmistamiseksi. 

Valintasi mukaan se voidaan tarjoilla myös maissitortillojen, hienonnetun korianterin, marinoitujen sipulien ja kalkkikiilojen kanssa.

Ainekset

Chile Paste:

  • 4 kuivattiin Guajillo chiles
  • 3 kuivattiin ancho chiles
  • 3 kuivattiin Cascabel chiles
  • 2 ruokalusikallista etikkaa

oleva liha hieroa:

  • 1 tl suolaa
  • 1 tl vastajauhettua pippuria
  • 1/4 tl kynttä
  • 1 tl kuivattua oregano
  • 1/4 tl kumina
  • 1 / 4 tl kanelia
  • 1/2 tl kuivattua timjamia

Picadillo

Picadillo on pohjimmiltaan sekoitus hienonnettua naudanlihaa, joka on keitetty vihannesten ja hedelmien kanssa. Yleisesti nautittu erilaisista tyyleistä, kuten vegaanista, sianlihasta, kanasta, sitä voidaan tarjoilla joko pääruokana tai käyttää empanadojen, tamalien, tacojen, tostadojen ja burritojen täyttämiseen.

Ainekset:

  • 1 tl kasviöljyä
  • 1/2 sipulia
  • 2 jalapeño-paprikaa 
  • 1 punta jauhettua naudanlihaa
  • 4-5 kynsi valkosipulia
  • 4 keskipitkää tomaattia 
  • 8 vihreää oliiveja
  • 2 rkl nestettä oliivipurkista
  • 1/4 kuppi rusinoita 
  • 1 poblano-chili tai vihreä paprika 
  • 1 tl jauhettua kumina
  • 1/4 tl jauhettua neilikkaa
  • 1 pieni kartio piloncillo
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan

Chicken Chile Verde

Chicken Chile Verde on suosittu meksikolainen muhennos, joka koostuu ainesosista, kuten chilistä ja tomaattista. Lisäksi se käyttää myös kanaa tai sianlihaa, joka tarjoillaan suurina paloina runsas ja täyttävä ateria.

Ainekset

  • 2 kiloa tuoretta vihreää chiliä
  • 1/2 kupillista vettä
  • 1 rkl etikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 2-3 rkl sianlihaa
  • 1 1/2 kiloa luutonta kanaa tai sianlihaa
  • 2 kupillista tomaattilevyä 
  • 2 kuppia kanaa tai sianlihaa
  • 2 paahdettua vihreää chiliä 
  • 4 neilikkaa valkosipulia 
  • 1 keskipitkä sipuli 
  • 1/2 tl jauhettua kuminaa
  • Suolaa maun mukaan
  • 1/4 tl jauhettua mustapippuria
  • 1/2 tl sokeria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa